Duurzame energie

Duurzame energie is groene energie. Het is energie opgewekt uit natuurlijke bronnen zoals de zon, de buitenlucht, het grondwater en de bodem. In tegenstelling tot fossiele brandstoffen zoals aardolie en -gas is hun impact op het milieu miniem. Het grootste voordeel voor u is dat moeder aarde de energie aanlevert. En zij stuurt geen energiefactuur.

Terugverdieneffect
Duurzame energie is dus goed voor de aarde. Maar ook voor uw portemonnee. Zonnepanelen en warmtepompen mogen dan wel duurder zijn in de aankoop, u verdient de investering na enkele jaren ruimschoots terug. De opgewekte energie is per slot van rekening gratis.

Zonnepanelen voor warmwaterproductie
De zon is een gratis en onuitputtelijke energiebron. Maak er dus optimaal gebruik van! Zonnepanelen voor warmwaterproductie gebruiken de natuurlijke zonnewarmte om via een zonneboiler water op te warmen dat zowel bruikbaar is voor sanitair als voor verwarming. Een milieuvriendelijke én economische oplossing dus. Benieuwd naar uw persoonlijk rendement? Vraag om meer informatie. Samen met u evalueren we of de investering in uw situatie de moeite loont.

Warmtepompen
Warmtepompen halen energie uit de lucht, het grondwater of de bodem. Ze bestaan in alle maten en gewichten. Voor elke situatie bestaat dus een oplossing, ongeacht uw wensen en warmtebehoefte.

De combinatie van een warmtepomp met zonnepanelen voor warmwaterproductie biedt u een optimaal rendement.

Gecharmeerd door groene energie? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. U kunt ook bij ons terecht voor premieadvies.