Over ons

Al meer dan 25 jaar is Sani-Klima een vaste waarde in Bree en omstreken. Bij onze bestaande klanten staan we bekend om onze correcte en kwalitatieve service. Elke dag opnieuw streven we naar een excellente dienstverlening. En dat voor particulieren, industriële klanten en projectontwikkelaars over heel Limburg.

Zaakvoerder Marc Wertelaers is erkend installateur. Al sinds de oprichting van Sani-Klima leidt hij het bedrijf op basis van de volgende drie pijlers: vakmanschap, kwaliteitsvolle producten en correcte oplevering. Alle werknemers genoten dan ook een degelijke opleiding en hun vaardigheden worden voortdurend bijgeschaafd.

De producten die we aanbieden, zijn zorgvuldig door ons geselecteerd. Na 25 jaar weten we immers wat werkt en wat niet. We maken ook een onderscheid tussen de producten die werken en de producten die blijven werken. Duurzaamheid is een belangrijk criterium. Net als duurzame energie. We geloven immers in de toekomst van energiezuinige installaties en toestellen die energie halen uit natuurlijke bronnen. Zij verkleinen niet alleen uw ecologische voetafdruk, maar ook uw energiefactuur!